usyn.gif (44 bytes)

adastra.gif (12153 bytes)Per Uisge Beatha Ad Astra
- ad livets vand til stjernene.

Sådan lyder Københavns Whiskysmagerpanel’s motto.

Fra første øjeblik tanken om KWP fødtes, har drømmen om et bedre liv gennem skotsk single malt været en vision for panelets medlemmer. Ved at opdyrke vores viden, forfine vores næser og kultivere vores ganer, er det vores mission at nå stjernerne gennem stilfærdig nydelse af livets vand.

KWP handler ikke om store armbevægelser og snobberi, og KWP er ikke dannet for at dyrke en tilfældigt opstået trend. KWP er her for at skabe et rum for samvær og nydelse.

Derfor er kernen i KWP den hyggelige aften i gode venners lag, med nysgerrigheden som vores ledestjerne. Sammen har vi bevæget os fra det tidlige novice-drikker-stadie ud i flere og mere omfattende smagninger, der har øget vores kendskab til det at smage på whisky.

For whiskyen er en sælsom elskerinde. Hun er flygtig og foranderlig, og det kræver jævnlige smagninger på samme whisky, for endelig at forstå den. Hvad der smagte af jod den ene aften, afslører nye nuancer den næste aften. Derfor er det godt at have kammerater at støtte sig til, dels når man begiver sig ud i ukendt whisky-land, men især når det velkendte afslører hidtil ukendte sider af sig selv

KWP er blevet til for at løfte nogle af de bedste ting her i Livet - venner og whisky – til en højere dimension.

Per uisge beatha ad astra...