usyn.gif (44 bytes)

jens.jpg (3047 bytes)Jens Hjerrild Poder

Hvad Jens gør, er altid det rigtige – for Jens! For han har gjort det til en dyd at skide på Janteloven. Jens er passioneret og lidenskabelig, og han giver begrebet nørd en helt ny mening, når han forelsker sig i sine teknologiske nyanskaffelser og sine whiskyer. Hvad han kategorisk mener den ene dag, kan dog godt være revideret den næste...

Jens er som whiskysmager en mand, der går op i detaljer. Han driver Panelet fremad mod nye horisonter indenfor whiskyens verden, og borer stadig dybere i sin jagt på de fine nuancer. Desværre behandler han ikke altid whiskyen lige respektfuldt – det lykkedes for eksempel Jens at vælte et glas med kostelige dråber til Smagning #2, og han gav en stakkels flaske Glenfarclas en ordentlig tåhyler sidste gang Panelet var i Juul’s kælder.

Jens er en impulskøber, der gerne lader sig rive med af et øjebliks inspiration, når han handler whisky, og det er der kommet mange fine oplevelser ud af. Jens har måske en tendens til at være overdrevet glad for sit eget felt, og det giver sig gerne udslag i mange timers snak om "min Spey mig hér, og min Lowland mig dér."

Highlights: The Macallan 12 years, Highland Park 12 years.

Mindeværdige noter:
"En helt unik mundfornemmelse, der virkelig er lidt af et stunt."

"Masser af intens røg, men bag røgbomberne er der øde."

"God bællewhisky!"

"Ejakulation, var min første tanke da aftenens suveræne triumfator rullede over mine smagsløg."

"Avra for lavra."